Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Individuele dagtochten & Covid-19


Wat wij het liefste doen, u een mooie dagtocht bezorgen, hebben wij al een hele poost niet meer mogen en kunnen doen. In augustus hebben we wel nog een mooie dag naar Delft mogen organiseren, en dit was een heel geslaagde dag!

Helaas blijven de aanmeldingen voor de Najaarstochten uit. Hierdoor hebben wij moeten besluiten deze te annuleren. Wij proberen de 2e Kerstdagtocht wel door te laten gaan. Dit beslissen wij later aan de hand van de opgaven.

Er dient wel aan een aantal voorwaarden te worden voldaan indien u met onze dagtocht mee gaat. U dient een gezondheidsverklaring in te vullen (kan bij de chauffeur worden ingeleverd) en u dient tijdens de reis een mondkapje te dragen. Deze worden door ons verzorgd. Uw gegevens en die van uw eventuele reisgenoten worden door ons genoteerd op een passagierslijst welke wij bij dienen te houden in het kader van bron- en contactonderzoek voor het RIVM en de GGD.

Wij vinden deze situatie heel naar! Voor onszelf, maar nog meer voor u! U had er vast al heel erg naar uitgekeken om lekker een dagje (of diverse dagen) erop uit te gaan met ons, en een gezellige dag te beleven... Het spijt ons dan ook ontzettend dat wij daar momenteel niet ons gehele programma kunnen uitvoeren. Wij kunnen niet wachten om u weer mooie plekjes in Nederland en daarbuiten te laten zien en hopen dan ook dat wij u zeer spoedig weer met een stralende lach en een warm welkom mogen laten genieten bij ons in de touringcar!

Terug       Naar dagtochten