Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Individuele dagtochten & Covid-19


Wat wij het liefste doen, u een mooie dagtocht bezorgen, hebben wij al een hele poost niet meer mogen en kunnen doen. In augustus 2020hebben we wel nog een mooie dag naar Delft mogen organiseren, en dit was een heel geslaagde dag!

Helaas hebben wij voor geheel 2020, op Delft na, al onze dagtochten met pijn in ons hart moeten annuleren. Niet omdat wij dit wilden maar omdat wij geen keus hadden.

Momenteel zijn wij net als u in afwachting van het moment dat alles weer langzaam open gaat. Helaas is daarvoor nog geen exacte datum bekend. Achter de schermen zijn wij wel al aan het kijken naar ons programma, en wat de mogelijkheden zijn straks. Aangezien wij ons mooie programma van 2020 niet aan u hebben kunnen laten zien, blijven de dagtochten van 2020 in principe staan voor 2021 waar mogelijk. Sommige onderdelen zijn niet meer beschikbaar, en daarvoor zoeken we een alternatief. Wij kunnen momenteel het programma nog niet plaatsen, aangezien we nog geen uitzicht hebben op data waarop we van start zouden kunnen. Wij houden u zo veel mogelijk op de hoogte via deze website.

Wij vinden deze situatie heel naar! Voor onszelf, maar nog meer voor u! U had er vast al heel erg naar uitgekeken om lekker een dagje (of diverse dagen) erop uit te gaan met ons, en een gezellige dag te beleven... Het spijt ons dan ook ontzettend dat wij daar momenteel niet ons gehele programma kunnen uitvoeren. Wij kunnen niet wachten om u weer mooie plekjes in Nederland en daarbuiten te laten zien en hopen dan ook dat wij u zeer spoedig weer met een stralende lach en een warm welkom mogen laten genieten bij ons in de touringcar!

Terug       Naar dagtochten