Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Individuele dagtochten & Covid-19


Wat wij het liefste doen, u een mooie dagtocht bezorgen, hebben wij al een hele poost niet meer mogen en kunnen doen. In augustus hebben we wel nog een mooie dag naar Delft mogen organiseren, en dit was een heel geslaagde dag!

Helaas hebben wij moeten besluiten om onze 2e Kerstdagtocht toch ook nog te moeten annuleren, nadat we dat ook voor ons najaarsprogramma al hadden gedaan. Het is met de huidige maatregelen niet te realiseren, want wij kunnen nergens heen voor een kopje koffie met gebak, lunch of diner. Ook bieden musea niet de mogelijkheden die we graag zouden willen. 

Wij vinden deze situatie heel naar! Voor onszelf, maar nog meer voor u! U had er vast al heel erg naar uitgekeken om lekker een dagje (of diverse dagen) erop uit te gaan met ons, en een gezellige dag te beleven... Het spijt ons dan ook ontzettend dat wij daar momenteel niet ons gehele programma kunnen uitvoeren. Wij kunnen niet wachten om u weer mooie plekjes in Nederland en daarbuiten te laten zien en hopen dan ook dat wij u zeer spoedig weer met een stralende lach en een warm welkom mogen laten genieten bij ons in de touringcar!

Terug       Naar dagtochten