Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Individuele dagtochten & Covid-19


Wat wij het liefste doen, u een mooie dagtocht bezorgen, hebben wij al een hele poost niet meer mogen en kunnen doen. Maar gelukkig is er goed nieuws! Wij hebben in overleg met de bestemmingen 2 dagtochten van het zomerprogramma toch kunnen laten staan: Dagje Delft met Oranje tintje en 75 jaar Vrijheid! Klik hier om de dagtochten te bekijken en/of te reserveren. De Stamppottocht, Herfstdagtocht en 2e Kerstdagtocht blijven voorlopig ook gewoon nog actueel!

Er dient wel aan een aantal voorwaarden te worden voldaan indien u met onze dagtocht mee gaat. U dient een gezondheidsverklaring in te vullen (kan bij de chauffeur worden ingeleverd) en u dient tijdens de reis een mondkapje te dragen. Deze worden door ons verzorgd. Uw gegevens en die van uw eventuele reisgenoten worden door ons genoteerd op een passagierslijst welke wij bij dienen te houden in het kader van bron- en contactonderzoek voor het RIVM en de GGD.

Wij vinden deze situatie heel naar! Voor onszelf, maar nog meer voor u! U had er vast al heel erg naar uitgekeken om lekker een dagje (of diverse dagen) erop uit te gaan met ons, en een gezellige dag te beleven... Het spijt ons dan ook ontzettend dat wij daar momenteel niet ons gehele programma kunnen uitvoeren. Gelukkig kunnen we toch met de eerste twee dagtochten starten! Wij kunnen niet wachten om u weer mooie plekjes in Nederland en daarbuiten te laten zien en hopen dan ook dat wij u in augustus weer met een stralende lach en een warm welkom mogen laten genieten bij ons in de touringcar!

Terug       Naar dagtochten