Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Floriade 2022 in Almere

Prikkel uw zintuigen, geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit en raak geïnspireerd tijdens de Floriade Expo 2022! Inspirerende tuinen, congressen, workshops en tentoonstellingen wisselen af met indrukwekkende attracties, verrassende proeverijen, kunst en cultuur.

 

In 2022 is het na 10 jaar eindelijk weer zover! De Floriade wordt weer in Nederland georganiseerd.

Maak kennis met de groene, innoverende wereld van Floriade Expo 2022! Een verrassende groene wereld waar al uw zintuigen geprikkeld worden.

Dwaal door kassen, tuinen en proef al het lekkers dat de natuur te beiden heeft. Een ontdekkingstocht langs verrassende attracties, innovatieve inzendingen van over de hele wereld, inspirerende evenementen, een unieke bomen- en plantenverzameling en nog véél meer!

Een dagje Floriade is méér dan genieten van pracht en groen! Het is ook een plek van inspiratie. Hoe kunnen we voeding duurzamer maken? Hoe kunnen bomen en planten het leven in de stad aangenamer maken? Schone energie opwekken om een gezonde leefomgeving te creëren? Het zijn thema's die steeds meer mensen bezighouden en die steeds vaker hun toepassing vinden in ons dagelijks leven. Op Floriade Expo 2022 maakt u kennis met een hoopvolle, inspirerende toekomst.

Floriade Expo 2022 is het podium waarop de Nederlandse tuinbouw samen met meer dan 400 nationale en internationale deelnemers creatieve, groene oplossingen laat zien die onze steden leuker, leefbaarder en duurzamer maken: Growing Green Cities.

Uiteraard is de Floriade ook gewoon een gezellig dagje uit! In het arboretum (bomentuin) leveren alle bomen, planten en bloemen een wezenlijke bijdrage aan een gezonde, groene stad. Met de 850 meter lange kabelbaan maakt u een ritje naar de toekomst. Een voorbeeld van een alternatief vervoermiddel in de stad. Duurzaam en snel met een fantastisch vogelperspectief op het park. Er is een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma (programma wordt nog nader bekend gemaakt). Er zijn o.a. tentoonstellingen, live-entertainment van klassiek tot jazz en amusementsorkesten. Er is ook een uitgebreid horeca- en shoppingaanbod voor gezonde snacks of maaltijden en een aandenken aan de Floriade Expo 2022.

Bij diverse restaurants, foodtrucks en proeverijen op de Expo kun je genieten van gezonde én lekkere snacks en maaltijden. Ook kun je rondkijken in de winkels op het Floriade-park voor een uniek aandenken.

Een uitgebreid beeld van wat u kunt verwachten vindt u hier.

Wij kunnen diverse programma's voor u samenstellen. Zo zijn er programma's voor scholen, individuele dagtochten en uiteraard voor groepsreizen.

Scholen

Individueel

Groepen