Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Met uw groepsdagtocht naar de Floriade!

Een unieke belevenis welke u slechts 1 keer per 10 jaar in Nederland kunt beleven!

 

In 2022 is het weer zo ver! De Floriade komt na 10 jaar terug in Nederland en wordt gehouden in Almere... Een uitgelezen kans om samen met u gezelschap een dagje uit te plannen! Groen, kleurrijke bloemen, innovatie, toekomstvisie en gezelligheid samen met kunst en cultuur.... Dat vat ongeveer de Florade Expo 2022 samen. 

Tijdens Floriade laat de Nederlandse tuinbouw samen met nationale en internationale deelnemers groene oplossingen zien die onze steden leuker, leefbaarder en duurzamer maken. Onder het thema Growing Green Cities presenteert Floriade creatieve, groene en duurzame oplossingen die nodig zijn om dit waar te maken. Een thema belangrijker dan ooit. In 2050 zal maar liefst 68% van de wereldbevolking in de stad wonen, op slechts 2% van het totale aardoppervlak. Op Floriade Expo 2022 is van alles te beleven. De tuinen en paviljoens bieden volop inspiratie voor bezoekers. Er zijn verschillende winkels en uitstekende horeca-faciliteiten. Een rit in de kabelbaan boven het terrein en het programma vol dans theater en muziek maken de beleving compleet.


U kunt hier klikken voor een  volledig overzicht van wat de Floriade u te bieden heeft, of u kunt kijken op de website van de Floriade Expo 2022.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Blok Tours? U kunt ons bellen op 0521 - 321 333 of mailen naar info@bloktours.nl. Een algemeen aanvraagformulier vindt u hier.