Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Floriade Expo 2022

21 juni en 20 september 2022 


€ 80,50 p.p. Inclusief Busreis, 1x koffie met gebak, entree Floriade Expo, enkele rit met de kabelbaan en 3- gangen diner.

Uiteraard laten wij deze kans niet aan ons voorbij gaan! Slechts 1 keer in de 10 jaar kunnen wij u de Floriade laten beleven... Zeker na de afgelopen 2 jaar willen wij u ZO graag meenemen naar deze belevenis!

Op Floriade Expo 2022 is van alles te beleven. De tuinen en paviljoens bieden volop inspiratie voor bezoekers. Er zijn verschillende winkels en uitstekende horeca-faciliteiten. Een rit in de kabelbaan boven het terrein en het programma vol dans, theater en muziek maken de beleving compleet.
Het is ongelofelijk wat er allemaal te zien én te leren is op bij de Floriade! (klik hier voor een uitgebreid overzicht)

Een dagje Floriade is méér dan genieten van pracht en groen! Het is ook een plek van inspiratie. Hoe kunnen we voeding duurzamer maken? Hoe kunnen bomen en planten het leven in de stad aangenamer maken? Schone energie opwekken om een gezonde leefomgeving te creëren? Het zijn thema's die steeds meer mensen bezighouden en die steeds vaker hun toepassing vinden in ons dagelijks leven. Op Floriade Expo 2022 maakt u kennis met een hoopvolle, inspirerende toekomst.

Maak kennis met de groene, innoverende wereld van Floriade Expo 2022! Een verrassende groene wereld waar al uw zintuigen geprikkeld worden.


Dwaal door kassen, tuinen en proef al het lekkers dat de natuur te beiden heeft. Een ontdekkingstocht langs verrassende attracties, innovatieve inzendingen van over de hele wereld, inspirerende evenementen, een unieke bomen- en plantenverzameling en nog véél meer!


Floriade Expo 2022 is het podium waarop de Nederlandse tuinbouw samen met meer dan 400 nationale en internationale deelnemers creatieve, groene oplossingen laat zien die onze steden leuker, leefbaarder en duurzamer maken: Growing Green Cities.


Uiteraard is de Floriade ook gewoon een gezellig dagje uit! In het arboretum (bomentuin) leveren alle bomen, planten en bloemen een wezenlijke bijdrage aan een gezonde, groene stad. Met de 850 meter lange kabelbaan maakt u een ritje naar de toekomst. Een voorbeeld van een alternatief vervoermiddel in de stad. Duurzaam en snel met een fantastisch vogelperspectief op het park. Er is een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma (programma wordt nog nader bekend gemaakt). Er zijn o.a. tentoonstellingen, live-entertainment van klassiek tot jazz en amusementsorkesten. Er is ook een uitgebreid horeca- en shoppingaanbod voor gezonde snacks of maaltijden en een aandenken aan de Floriade Expo 2022.


Bij diverse restaurants, foodtrucks en proeverijen op de Expo kunt u genieten van gezonde én lekkere snacks en maaltijden. Ook kunt u rondkijken in de winkels op het Floriade-park voor een uniek aandenken.

Wij hebben een pagina gemaakt voor u waar u nagenoeg alle aspecten van de Floriade Expo kunt vinden (klik hier). Ook kunt u uiteraard kijken op de website van de Floriade Expo 2022 !