Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Covid-19 / Coronavirus

Goed nieuws! We mogen weer met volle bezetting met u op reis!

Het was een spannend moment: de persconferentie van woensdag 24 juni jl. De vraag die bij ons als touringcarbedrijf leefde was uiteraard: krijgen we versoepeling van de maatregelen? En ja hoor, daar was het verlossende moment! We mogen weer op volle bezetting gaan rijden! Onze vlag hangt uit, want dat betekend dat wij u en iedereen weer een leuke dag mogen gaan bezorgen!

Gelukkig worden alle maatregelen stapje voor stapje versoepeld, zo ook in de touringcar- en reisbranche. Wij kunnen met diverse maatregelen uw vervoer blijven verzorgen, hetzij op een aangepaste manier, maar wel met de gebruikelijke service, gastvrijheid en vriendelijkheid die u van ons gewend bent. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden binnen de maatregelen en richtlijnen van het RIVM.

Leerlingen vervoer kan volgens de 'normale' manier uitgevoerd worden, met inachtneming van enkele aanpassingen als: gebruik de achterdeur voor het in- en uitstappen, leerlingen vanaf 18 jaar dienen een mondkapje te dragen en er dient ten aller tijde 1,5 meter afstand tot de chauffeur te zijn. Er is desinfectiemiddel beschikbaar in de touringcar.

Schoolreisjes kunnen gewoon plaatsvinden, met enkele extra maatregelen: klik hier voor meer informatie

Onze eigen dagtochten hebben wij helaas t/m juli 2020 geheel moeten annuleren. Met de versoepeling per 01 juli 2020 zijn wij aan het kijken naar de mogelijkheden vanaf augustus. Klik hier voor meer informatie over onze dagtochten en Covid-19.


Uiteraard nemen wij onze verantwoordelijkheid, en zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo is elke touringcar uitgerust met handgel en desinfectiemiddel, onze gasten mogen alleen gebruik maken van de achterste instap, en zijn de niet-beschikbare zitplaatsen duidelijk aangegeven. Onze chauffeurs hebben een protocol ontvangen volgens de richtlijnen van het RIVM en houden zich hier strikt aan. Het interieur van touringcar wordt extra gedesinfecteerd volgens de richtlijnen (denk aan armleuningen, handgrepen e.d.), de 1,5 meter maatregel op de chauffeur is van toepassing, onze (volwassen) gasten dienen een mondkapje te dragen en men dient een gezondheidsverklaring in te vullen (afhankelijk van de groepssamenstelling individueel of voor de gehele groep). Daarnaast dient er een passagierslijst ingevuld te worden, zodat bij besmetting de contacthistorie achterhaald kan worden door de GGD.

Wij hopen dat wij u zeer snel weer zullen zien in onze touringcars, want dát hebben wij enorm gemist: úw glimlach in ónze touringcar....

Klik op de linken om de stand van zaken voor uw doelgroep te bekijken. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen!

Touringcarverhuur

Schoolreisjes

Groepsreizen

Dagtochten