Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!


Groepen & Overig vervoer tijdens Covid-19

Momenteel kunnen wij uw vervoer voor u verzorgen met de nodige maatregelen. Met de versoepelingen per 01 juli 2020 is eigenlijk alles weer mogelijk en mogen wij weer op volle bezetting gaan rijden. Wel dient iedereen boven de 12 een mondkapje te dragen.

Om u ook in deze tijd van dienst te kunnen zijn houden wij ons aan de richtlijnen en hebben wij onze touringcars uitgerust met desinfecterende handgel voor zowel de passagiers en de chauffeur(s). Tevens zijn er desinfecterende doekjes aanwezig, zijn de stoelen achter de chauffeur niet toegestaan voor gebruik (om de afstand te waarborgen tot de chauffeur) en is het alleen toegestaan om de achter instap te gebruiken voor de passagiers. Daarnaast is het momenteel niet mogelijk om van het toilet gebruik te maken, en geld er zowel bij het in- als uitstappen dat de 1,5 meter tot de chauffeur gehanteerd dient te worden. 

Gasten boven de 12 jaar dienen een mondkapje te dragen tijdens de reis. U kunt deze zelf meenemen, maar wij kunnen deze ook (tegen betaling) voor u verzorgen. 

Voorafgaand aan de reis sturen wij u het protocol, een passagierslijst en een medische verklaring toe. Deze dienen ingevuld en ondertekend aan ons geretourneerd te worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de actuele stand van zaken kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Terug