Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Op schoolreisje & Covid-19


Volgens de richtlijnen zijn schoolreisjes toegestaan, mits er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Dat komt mooi uit! Blok Tours voldoet en voorziet in deze voorwaarden, en is er klaar voor om uw leerlingen een fantastische dag te bezorgen!


Vooraf bespreken we samen de datum bestemming en kijken wij voor u of de bestemming beschikbaar is. Vervolgens maken wij de reservering voor u. Onze chauffeurs volgen de geldende protocollen op basis van de richtlijnen van het RIVM strikt op. Dit houdt in dat zij handelen volgens dit protocol en dat er extra desinfecterende momenten zijn. Onderstaand treft u de overige maatregelen aan:

-       Kinderen vanaf 12 jaar en begeleiders dienen een mondkapje te dragen.

-       Iedereen moet via de achterdeur in- en uitstappen.

-       Men dient 1,5 meter afstand te houden van begeleiders en de chauffeur.

-       Er mag niet gelopen worden in de touringcar (normaal gesproken ook niet).

-       Het toilet is niet beschikbaar voor gebruik i.v.m. hygiëne. Indien noodzakelijk zal er een extra               tussenstop gemaakt worden.

-       Vooraf ontvangt u van ons een protocol. Deze dient u door te nemen en voor gelezen en akkoord           getekend aan ons te retourneren.

-       Vooraf dient er een passagierslijst aan ons te worden gezonden.

-       Vooraf dient er een gezondheidsverklaring ingevuld te worden en aan te worden gestuurd. Deze             vormt samen met de passagierslijst een contactcontrole middel ingeval van besmetting. 


Neem contact met ons op voor meer informatie en/of de mogelijkheden!