Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Senioren 

Voor uw seniorengroep hebben wij een speciale brochure samengesteld. In deze brochure staan leuke bestemmingen voor uw doelgroep, en bij de meeste reizen is er rekening gehouden met gasten die slecht(er) ter been zijn. Rollators kunnen altijd mee onderin de touringcar.

U kunt onze Groepsreizenbrochure downloaden door hier te klikken.

 

Hierin vindt u een groot aantal uitgewerkte ideeën voor een dagje uit met uw eigen groep.

Wanneer een bepaalde reis uit deze brochure u aanspreekt, maar u er toch iets aan zou willen veranderen voor uw reis, (i.p.v. een koffietafel  een diner of omgekeerd bijvoorbeeld) dan kan dat natuurlijk. Ook wanneer u zelf ideeën heeft, of bij een collega iets heeft gezien wat u bij ons niet kan terugvinden is dit geen probleem! Wij stellen met plezier een groepsreis op maat voor u samen en willen u graag behulpzaam zijn met een persoonlijk advies. 

 

Voorwaarden


De standaard maat touringcar is 50 personen, een grotere touringcar is alleen in overleg mogelijk. 

De factuur ontvangt u achteraf van van ons. Graag vernemen wij ± 2 tot 5 werkdagen voorafgaand aan uw reis het exacte aantal deelnemers. Mochten er op de dag zelf alsnog minder mensen mee gaan, zullen wij de verzorging (koffie e.d.) niet aan u doorberekenen, mits wij dit ook niet doorberekend krijgen. 

Alle koffietafels/ lunches zijn standaard zonder een warm gerecht (soep, kroket e.d.) mits anders vermeld. De diners zijn gebaseerd op het volgende menu: soep, schnitzel/rollade, div. soorten aardappelen en groenten en een nagerecht (mits anders vermeld).

Indien de rit op uw verzoek langer duurt dan overeengekomen of er wordt afgeweken van de route, behouden wij het recht de extra kilometers en/of uren aan u door te berekenen.

Diëten welke, ruim van tevoren, aangegeven zijn worden aangemeld bij de restaurants e.d. Wij kunnen echter geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de niet nagekomen afspraken door derden.

 

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.