Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Basisonderwijs

Wij bieden u tal van mogelijkhe­den aan voor het schoolreis­programma voor basisscholen. Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij een selectie gemaakt van aanvra­gen welke regelmatig bij ons binnen komen en een aantal ideeën waar u misschien niet zo snel aan zou denken. U kunt deze bestemmingen uiteraard naar eigen inzicht wijzi­gen, waarbij wij u natuurlijk graag advies geven.

Wilt u een compleet verzorgd en geregeld dagje uit met uw kinderen? Laat Blok Tours uw schoolreis partner zijn. U heeft als voordelen dat u één aanspreekpunt en één factuur heeft. Met één telefoontje is uw schoolreis geregeld, en kunt u verder met de orde van de dag. Daar komt bij dat u en uw collega's niet meer de hele dag de verantwoordelijkheid hebben voor het geld, en zich dus enkel en alleen hoeven te concentreren op de kinderen. Onze chauffeur betaalt voor u aan de kassa, of wij hebben de afspraak met het park dat de betaling op rekening zal plaatsvinden. Kortom: een ideale service om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken!

In onze schoolreizenbrochure staan allerlei leuke schoolreisbestemmingen. Mocht u een andere bestemming willen kiezen is dit geen probleem. Ook dit regelen wij voor u. Kortom een goed georganiseerd en uitgevoerd schoolreisje geeft voor u en de ouders veel ver­trouwen. U kunt zelf kiezen om het gehele pakket door ons te laten regelen of dat wij alleen het busvervoer voor u verzor­gen.

Inspiratie        Offerte Aanvragen