Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!


Touringcarverhuur

Naast alle reizen welke wij (kunnen) organiseren, kunnen wij uiteraard ook uw vervoer van A naar B verzorgen. Veel verenigingen, groepen, scholen, koren en bedrijven vervoeren wij naar hun wedstrijd, excursie, schoolreis, gymles, zwemles, concert, optreden, feestje of een bezoek anderszins. 

Wij beschikken over een variërend wagenpark waardoor wij onze touringcars optimaal kunnen benutten, en zullen altijd zoeken naar de voor u voordeligste oplossing.

Ook de kwetsbare mindervalide doelgroep vergeten wij niet! Wij beschikken over een lifttouringcar om ook mensen welke rolstoelgebonden zijn mee te kunnen nemen voor een heerlijk dagje of weekje weg! 

Bent u vervoer nodig voor de mooiste dag van uw leven? Wij vervoeren u gasten stipt op tijd vanaf de afgesproken plaats naar uw trouwlocatie en terug.

Ook bij grootschalig vervoer kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over een goed collegiaal netwerk, en hebben een goede samenwerking in heel Nederland met diverse (grote) collega's. 

Plant u een evenement? Geen enkel probleem! Wij kunnen met u meedenken. Mobiliteit is onze dagelijkse bezigheid, en wij weten uiteraard als geen ander welke elementen van belang zijn voor dergelijke vraagstukken. Elke situatie, elk evenement vraagt om een eigen oplossing. Wij staan graag voor u klaar, niet alleen vanachter ons bureau, maar ook vanaf de locatie zelf zullen wij alles tot in de puntjes begeleiden. lees verder

Dus of u nu een schoolreis, dagtocht, meerdaagse reis, evenement, excursie, of ander vervoer wilt: Wij zijn van alle markten thuis en helpen u graag en service gericht!


Offerte aanvragen