Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Voortgezet Onderwijs

Voor het Voortgezet Onderwijs zijn er legio aan mogelijkheden. U kunt bij ons kiezen voor alleen het vervoer, maar ook een compleet arrangement kunnen wij voor u organiseren. Ook voor het vervoer en de organisatie voor projectweken, uitwisselingen, sportdagen, oriëntatiedagen of speciale projecten kunt u bij ons terecht. 

Niet alleen dagreizen of -vervoer kunnen wij voor u organiseren! Ook meerdaagse excursies in binnen- en buitenland verzorgen wij graag voor u. We kunnen complete progamma's en draaiboeken voor uw samenstellen, of nemen uw programma op in onze planning. Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden en uw wensen.

Zoekt u ideeën voor uw excursie, kamp of een andere buitenschoolse activiteit? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op kantoor via 0521 - 321 333, of mail naar info@bloktours.nl. U kunt ook via onderstaande link een offerte aanvragen.

Vraagt u voor elk vervoer een losse offerte aan, maar wilt u graag alles bij één vervoerder onder brengen? Wij komen graag bij u om kennis te maken en een voorstel voor een samenwerking te maken. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie en een kijkje te nemen bij ons jonge wagenpark!

Weet u precies wat u wilt? Klik op onderstaand formulier en vraag een offerte op maat aan.

Offerte Aanvragen