Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Inspiratie (basisonderwijs):

U kunt onze Schoolreis brochure hier downloaden. Wij hopen dat er voldoende inspiratie voor u tussen staat, maar mocht de schoolreis van uw wens er niet bijstaan, vraagt u dan gerust alsnog een offerte aan voor deze schoolreis! Wij kunnen alles op maat maken. 

Voorwaarden:

U krijgt een offerte toegestuurd gebaseerd op uw wensen, aantallen en gegevens. Eventuele prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Wij doen onze uiterste best de tarieven zo zorgvuldig mogelijk te vermelden. Het kan helaas voorkomen dat er een foutieve prijs genoteerd wordt. Het kan ook gebeuren dat een park tussentijdse wijzigingen doorvoert.

Om deze reden zijn alle typefouten in de brochure of op onze offerte(s), en eventuele prijswijzigingen van derden voorbehouden.

U ontvangt na de schoolreis van ons uw factuur. Indien u achteraf minder personen dan aangegeven op de bevestiging meenam, worden alleen de buskosten voor deze personen gefactureerd. Indien het park waar u geweest bent, deze personen wél in rekening brengt, zijn wij genoodzaakt dit ook aan u door te berekenen. Indien er meer personen mee zijn gegaan, gelden voor deze personen dezelfde kosten als genoemd in de bevestiging.

Op alle reisovereenkomsten betreffende reizen die in dit programma worden aangeboden, zijn de algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer Nederland van toepassing. Deze sturen wij mee met de offertes, of kunt u hier vinden. 

Indien de rit op uw verzoek langer duurt dan overeengekomen of er wordt afgeweken van de route, behouden wij het recht de extra kilometers en/of uren aan u door te berekenen.