Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Meerdaagse Reizen

Wij organiseren doorgaans 4 meerdaagse reizen per jaar. Elk jaar proberen wij een nieuwe reizen uit te zoeken, soms naar een bekend gebied maar met een ander programma.

Wij houden met het samenstellen van de reizen rekening met reizigers welke slecht(er) ter been zijn. Het zal dan ook geen enkel probleem zijn om uw rollator mee te nemen, en wij zoeken (nagenoeg) altijd een hotel met lift uit.

Wegens het familiare karakter van onze reizen, zijn deze ook zeer geschikt voor alleenstaanden. Bij ons bent u zeker niet alleen! U zult ervaren dat de groep één geheel zal vormen, en dat u snel opgenomen wordt door de overige passagiers.

Net als bij onze dagtochten, stemmen wij de opstaproute af op onze passagiers. U ontvangt na boeking een bevestiging van ons, ± 6 weken voorafgaand aan de reis een factuur en ± 3 weken voorafgaand aan de reis uw reisbescheiden bestaande uit o.a. een kofferlabel en een opstapschema.

Het is bij ons mogelijk om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wij sluiten dit voor u af, en bewaren de papieren bij ons op kantoor. Wanneer onderweg de reisverzekering aangesproken moet worden, zullen wij dat vanuit kantoor voor u regelen. Zo kunnen de chauffeur en eventuele reisleider 'verder' gaan met de reis en zullen de overige passagiers hier zo min mogelijk hinder van ondervinden.
 
Wij hopen dat u een geschikte reis vindt en verwelkomen u graag bij ons in de groep.