Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!


Evenementen


Plant u een evenement? Geen enkel probleem! Wij kunnen met u meedenken. Mobiliteit is onze dagelijkse bezigheid, en wij weten uiteraard als geen ander welke elementen van belang zijn voor dergelijke vraagstukken. Elke situatie, elk evenement vraagt om een eigen oplossing. Wij staan graag voor u klaar, niet alleen van achter ons bureau, maar ook vanaf de locatie zelf zullen wij alles tot in de puntjes begeleiden.

Wij helpen u graag met praktische zaken omtrent het vervoer, coördinatie (ook ter plaatse) of met de gehele organisatie. Neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken, of een afspraak in te plannen en wij denken graag met u mee! Indien nodig komen wij ook vooraf bij u op locatie om de mogelijkheden te bekijken. Zowel landelijk als plaatselijk kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben een groot netwerk van collega's welke ons graag helpen met uw vervoer uit alle windstreken. Ook eventuele verkeersbegeleiding e.d. kunnen wij voor uw regelen, evenals beveiliging, catering, presentjes, locaties.... U vraagt, wij draaien!  

Bent u alleen op zoek naar vervoer naar bijvoorbeeld het theater, de Libelle Zomerbeurs, de Huishoudbeurs, Zwarte Cross, Woodstock, 'de Vrienden van Amstel', Balaton Sound, Siget, Normaal, Defqon, TT Assen, Formule 1, de Bekerfinale,  Climax, Hardbase of gaat u met uw voetbalclub op stap? Vraag een offerte aan en reserveer! Vaak (in overleg) kan eventuele bagage (jassen e.d.) blijven liggen en bij ons is het toegestaan om zelf drinken mee te nemen, mits hier op zorgvuldige wijze mee omgegaan wordt. Roken is niet toegestaan, en logischerwijs wordt eventuele schade en/of vervuiling in en/of aan de touringcar aan de groep doorberekend.