Bij ons 'zit' je goed!
Gastvrij, servicegericht en klantvriendelijk!

Individuele dagtochten

Elk jaar stellen wij een dagtochtenprogramma samen, speciaal voor mensen die er graag op uit gaan. Wij zijn er druk mee bezig een nieuw en leuk programma voor u samen te stellen!

Bij ons is er geen vast opstapschema. Wij passen onze opstaproute aan aan de deelnemers. U wilt toch graag zo dicht mogelijk bij huis opstappen? Wij streven er naar om uw opstap in uw woonplaats te plannen, en mocht dit niet lukken zoeken wij de dichtstbijzijnde oplossing voor u. Een dagtocht is bij ons ook echt een hele dag uit! 

U krijgt ongeveer 1 week voorafgaand aan uw dagtocht telefonisch bericht van ons omtrent uw opstapplaats- en tijd. De betaling geschied vervolgens contant aan de chauffeur, vaak even tijdens de koffiepauze wanneer hij alle tijd heeft hiervoor. 

Wij houden er altijd rekening mee, dat deze doelgroep slecht(er) ter been is. Mocht er wel gelopen worden, is dit vermeld. 

U betaald bij ons geen reserveringskosten, en bent u ziek? Geen probleem, u betaald helemaal niets! Bij ons krijgt u een gastvrij welkom en draait de dag om u!

Helaas kan het  voorkomen dat er onvoldoende deelname is voor een dagtocht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om samen te kijken of wij u een alternatief kunnen bieden.

Wij hopen dat u een paar leuke dagtochten zult vinden, en verwelkomen u graag in één van onze touringcars.


Naar het programma